Köpa bil

Kollar vad vi har på lager

 

Ford Fiesta – Fiestan är en perfekt liten bil för storstadslivet. Med skön komfort, låg bränsleförbrukning och maximal säkerhet kan du känna dig trygg.

Ford Puma – Puman ligger mitt emellan Fiestan och Focusen. Med dess sportiga design, höga säkerhet och den unika bagagelösningen, som gör att du kan få in en hel golfbag på höjden, gör att det är en storsäljare.

Nya Ford Focus

Nya Ford Focus – En riktig pålitlig klassiker. Med mer sportigt utseende och bättre komfort är detta en riktig storsäljare.

Ford Mondeo – Mondeo är fullpackad med avancerad teknik som är utformad för att förenkla ditt liv. Mondeo har alltid erbjudit lyxig komfort till humana priser, och så fortsätter de. 

Helt Nya Ford Kuga – Den nya Kugan har en helt annan design än föregångaren. Sportigare och tystare gör att du åker riktigt bra i Nya Kugan. Fyrhjulsdriften gör att du kommer fram i både snö och tuffare terräng. 

 

Mustang Mach-E – Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design, en banbrytande teknologi och en räckvidd på upp till 610 km.

Nya Explorer – Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens. Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme.

 

Ford Ranger RAPTOR – Det här är ingen vanlig pickup. Det är en pickup utöver det vanliga.
Nya Ranger Raptor har starkare prestanda än någonsin. Varje element i Ranger Raptor är designat och byggt för att dominera på varje underlag.

 

Ford – En bil för varje livstil

Ford är ett välkänt märke på marknaden och erbjuder kvalité kombinerat med den senaste tekniken. Ford har många fina modeller, från den mindre Fiestan till SUV-modellen Kuga. Vi säljer nya och begagnade Fordbilar, välkommen in så ska vi hitta Er nya Ford.


Citroën

Citroen ligger väldigt långt fram vad gäller teknik och utrustning men framför allt ur miljösynpunkt med sina olika miljöklassade bilmodeller. Citroen erbjuder ett flertal personbilsmodeller samt transportbilar och du kan läsa mer om varje enskild modell för att se vilken som passar just Dig. 


Transportbilar

På transportbilssidan finns det ett brett program av modeller för att passa Dig och dina individuella behov. Ford har ett komplett sortiment av trasportbilar. Citroen har även de ett bra sortiment av transportbilar. Vår strävan är alltid att du som kund ska känna dig trygg vid ett bilköp och vi erbjuder dig som privatperson och företag finanseringsförslag både på leasing och avbetalning för att ni ska få en så optimal lösning som möjligt. Vi har ett bra samarbete med DnB Finans där vi finanserar bilarna. Varmt välkommen in för att provköra och diskutera Din nya medarbetare i maskinparken.


DnB Finans

Vi kan erbjuda ett av marknadens mest förmånliga billån när du köper en ny eller begagnad bil av oss. Genom att välja lånetid och kontantinsats kan du själv påverka månadskostnaden.


MRFs Garantisystem

MRF är specialiserade på att utveckla garantier till bilbranschen. De erbjuder auktoriserade och anslutna bilhandlares kunder att vid köp av en kvalitetstestad bil få ett tryggare bilköp.