Verkstaden

Verkstad och service

Med över 65 år i branschen har vi stor erfarenhet och mycket kompetent personal som verkar för att Du skall känna dig säker i ditt val av verkstad.

Vi servar din bil med yttersta noggrannhet och vårt mål är alltid att Du som kund skall känna dig nöjd med det färdiga resultatet. 

Servicelöften till transportbilsägare

Primär diagnos inom 4 timmar

Service inom 24 timmar

Reparation inom 48 timmar

Hämta och lämna vid service

Vi servar alla bilmärken och är auktoriserade på Ford och Citroen.

Exempel på servicepriser

Obs. Att detta är enbart riktpriser  och att priserna kan skilja beroende på vad bilen har för kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut. För exakt prisförslag kontakta oss på telefon eller mail 0120-12233 / erik.hjelte@bilserviceab.com eller andreas.svensson@bilserviceab.com

Vägassistans ingår i servicepriset

Fiesta     4595 kr

Focus     4595 kr

Puma     4595 kr

Mondeo 4599 kr

Galaxy     4599 kr

S-Max      4599 kr

Kuga        4599 kr

Mach-E    2590 kr

Economy Service Personbil 5 + år      2495 kr

Transit                  5995

Transit Custom   5995

Transit Connect  4599 kr

 

Skadeärenden

Har olyckan varit framme är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi är en godkänd skadeverkstad. Du är välkommen att kontakta oss gällande diverse skadeärenden. Vi utför även reparation av stenskott och vindrutebyten.

Vi är ackrediterade för INCERT och är godkända att utföra AC-jobb på din bil.

Behöver du hyrbil under skadeperioden är det bara att säga till, vi hjälper dig på bästa sätt.

Partslink24

  • Partslink24

    Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via https://www.partslink24.com/partslink24 

  • Partslink24 är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Parts Link 24 alt kontakta vår reservdelsavdelning.